U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Vrijeme u unutrašnjosti umjereno i znatno oblačno povremeno uz malo kiše, a uz osjetno zahladnjenje krajem dana slaba oborina ponegdje može prelaziti u snijeg.
Na Jadranu djelomice sunčano i uglavnom suho. Zapuhat će umjeren, prema kraju dana mjestimice i jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a na Jadranu će umjerena bura jačati do kraja dana na jaku i olujnu s orkanskim udarima.
Najniža jutarnja temperatura zraka od -1 do 4, na Jadranu između 5 i 10, a najviša dnevna uglavnom od 10 do 15 °C.
Foto: DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...