U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Vrijeme pretežno sunčano. Ujutro mjestimice magla, ponajprije uz rijeke i po kotlinama te uz zapadnu obalu Istre.
Prema večeri jače naoblačenje sa sjevera.
Vjetar većinom slab, duž obale do umjeren sjeverozapadni.
Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom od -3 do 2, na Jadranu između 3 i 8, a najviša dnevna od 12 do 17 °C.
Foto: DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...