U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Muškarci mrze kada se porežu brijući se, ali mnogi ne znaju da postoji trik kojim se može smanjiti vjerojatnost da se to dogodi, piše Nacionalniportal. hr prenoseći Hina-inu vijest.
Ako se brijete ujutro prije doručka koža će biti fleksibilnija i manje osjetljiva.
Nakon doručka, početak rada probavnog sustava ubrzava i rad srca, što općenito pospješuje cirkulaciju krvi i stoga raste rizik da će doći do posjekotine.
Drugi način da se smanji rizik od ozljede korištenje je tople vode pri brijanju, ali ne hladne.
Topla voda otvara pore, što znači da je kožu lakše obrijati.
Kada su u posrijedi proizvodi poslije brijanja, njihova bi upotreba trebala ovisiti o vrsti kože.
Za osjetljivu kožu treba koristiti losione i balzame poslije brijanja, a za suhu kožu pogodnije su kreme.
Ljeti su odlična opcija gelovi, jer će dulje hladiti kožu.
(Hina)
Foto: Pixabay (ilustracija)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...