U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Vrijeme pretežno vedro, ujutro mjestimice uz maglu. Vjetar slab, ponegdje do umjeren jugozapadni i jugoistočni.
Najniža temperatura od -5 do 0 u unutrašnjosti, te od 4 do 9 na Jadranu.
Najviša dnevna uglavnom između 12 i 17 °C.
Foto: DHMZ (screenshot) & Pixabay (ilustracija)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...