U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Vrijeme djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku.
Ujutro u središnjim predjelima moguća ponegdje magla.
Vjetar slab, a u Slavoniji, Baranji i Srijemu te i u Podravini povremeno umjeren sjeverozapadni.
Prema otvorenom moru puhat će umjeren do jak sjeverozapadnjak, a uz obalu umjerena do jaka bura i sjeverni vjetar, krajem dana ponegdje i s olujnim udarima.
Najniža jutarnja temperatura zraka između -4 i 0, a najviša dnevna od 8 do 12 °C.
Foto: DHMZ (screenshot) & Pixabay (ilustracija)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...