U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Prevladavat će sunčano, ujutro u unutrašnjosti mjestimice uz maglu. ‘Ljeto’ i dalje …
Uglavnom u gorskoj Hrvatskoj i na sjevernom Jadranu uz prolazno više oblaka ponegdje je moguća kratkotrajna slaba kiša.
Vjetar većinom slab, u Podunavlju do umjeren jugoistočni.
Duž obale u noći i ujutro burin, a zatim jugoistočnjak.
Najniža jutarnja temperatura od 5 do 10, na Jadranu 15 do 19, a najviša dnevna od 17 do 22 na kopnu te između 22 i 25 °C na Jadranu.
Foto: Pixabay & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...