U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Vrijeme djelomice sunčano. Uz promjenjivu naoblaku na kopnu je mjestimice moguća slaba oborina na granici kiše i snijega, ponajprije na istoku.
Vjetar slab do umjeren sjeverni, u Slavoniji povremeno i jak sjeverozapadni, a na Jadranu umjerena i jaka bura i sjeverni vjetar.
Najniža jutarnja temperatura od -4 do 1, na Jadranu od 3 do 9. Najviša dnevna između 3 i 8 u unutrašnjosti, a na Jadranu od 8 do 13 °C.
Foto: DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...