U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku, a ujutro uglavnom na istoku ponegdje magla.
Na sjevernom Jadranu i u Gorskome kotaru uz više oblaka mjestimice kiša, češća u drugom dijelu dana.
Puhat će umjeren do jak jugozapadnjak, u gorju od sredine dana i olujan, a na Jadranu jako ponegdje i olujno jugo.
Najniža jutarnja temperatura zraka između -3 i 2, na Jadranu 6 i 10, a najviša dnevna uglavnom od 10 do 15 °C.
Foto: Pixabay & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...