U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Vrijeme danas djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku. Više će oblaka biti na zapadu tek ponegdje uz malo kiše, u gorju i snijega.
U unutrašnjosti ujutro mjestimice magla.
Vjetar na kopnu slab, a na Jadranu će zapuhati umjerena do jaka bura i sjeverozapadnjak.
Najniža jutarnja temperatura zraka od -6 do -2, na Jadranu većinom između 2 i 7 °C. Najviša dnevna od 3 do 8, na obali i otocima između 11 i 15 °C.
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...