U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Pretežno sunčano i iznadprosječno toplo. Skoro pa ljeto!
Ujutro ponegdje magla ili sumaglica, posebice u unutrašnjosti.
Vjetar uglavnom slab, duž obale ujutro burin, a zatim maestral.
Najniža jutarnja temperatura zraka na kopnu od 6 do 11, na Jadranu između 14 i 18 °C.
Najviša dnevna temperatura uglavnom od 21 do 26 °C.
Foto: Pixabay & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...