U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Vrijeme danas je umjereno do pretežno oblačno, povremeno sa snijegom, osobito u gorskim krajevima, Posavini i Slavoniji, a malo snijega može pasti i u unutrašnjosti Dalmacije.
Na Jadranu povremeno kiša ili pljuskovi, osobito u Dalmaciji. Ujutro u unutrašnjosti mjestimice moguća magla. Vjetar slab.
Na većem dijelu Jadrana puhat će uglavnom umjerena, na sjevernom dijelu i jaka bura, podno Velebita s olujnim udarima, a na južnom dijelu jugozapadnjak i jugo.
Najniža jutarnja temperatura od -5 do -1, na Jadranu od 4 do 10, a najviša dnevna uglavnom između 0 i 5, na Jadranu od 7 do 12 °C.
Foto: DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...