U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Pretežno oblačno uz povremenu oborinu. Na Jadranu kiša, pljuskovi i grmljavina, mjestimice i izraženiji. Na kopnu i kiša i susnježica, u gorju i snijeg, a zbog niske temperature pri tlu ponegdje će biti i poledice.
Zapuhat će umjeren sjeverac i sjeveroistočnjak, a u Slavoniji će još prijepodne puhati jugoistočnjak. Na Jadranu će jako i olujno jugo okrenuti u Dalmaciji na jugozapadnjak, a na sjevernom dijelu na sjeverozapadnjak i buru.
Temperatura zraka uglavnom od -1 do 4, a na Jadranu od 7 do 12 °C.
foto: Pixabay (ilustracija) & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...