U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
U unutrašnjosti djelomice sunčano, a u prvom dijelu dana mjestimice će biti magle i niskih oblaka, koji se ponegdje mogu dulje zadržati.
Iz niskih oblaka moguća je rosulja ili slaba kiša, uglavnom u gorskim područjima.
Na Jadranu pretežno sunčano. Vjetar uglavnom slab, uz obalu slaba do umjerena bura i sjeverozapadnjak.
Najniža jutarnja temperatura od 9 do 13, na Jadranu od 14 do 19, a najviša dnevna od 17 do 22, u Slavoniji i duž obale između 21 i 26 °C.
Foto: Pixabay & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...