U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Umjereno i pretežno oblačno.
U Dalmaciji, osobito južnoj, ponegdje kiša, moguće i grmljavina, a uglavnom u gorju te prema kraju dana u Slavoniji i unutrašnjosti Dalmacije mjestimice malo snijega.
Ujutro ponegdje u unutrašnjosti može biti magle. Vjetar većinom slab, mjestimice umjeren sjeveroistočni i istočni.
Na Jadranu na jugu još veći dio dana jugo, ponegdje i jugozapadnjak, a drugdje umjerena i jaka, na udare i olujna bura u slabljenju.
Najniža jutarnja temperatura od -6 do -1, na Jadranu između 3 i 8 °C. Najviša dnevna od -2 do 3, na Jadranu između 6 i 11 °C.
FOTO: Pixabay
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...