U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
U unutrašnjosti će prevladavati oblačno. Slabe će oborine biti osobito u prvom dijelu dana, uglavnom snijeg uz stvaranje tanjeg snježnog pokrivača ponajprije u gorskim predjelima.
Na Jadranu djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku i uglavnom suho.
Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, na istoku i sjeverozapadni.
Na Jadranu umjerena i jaka bura s olujnim udarima.
Najviša temperatura između 0 i 5, te od 6 do 10 °C na obali i otocima.
Foto: Pixabay & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...