U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Umjereno, ponegdje i pretežno oblačno, povremeno uz oborinu.
Na kopnu mjestimice slaba oborina na granici kiše i snijega, a u prvom dijelu dana u Dalmaciji kiša, na jugu te u unutrašnjosti i snijeg.
Na sjevernom Jadranu uglavnom suho.
Ujutro na kopnu mjestimice magla.
Vjetar slab, mjestimice i umjeren jugozapadni, popodne sjeverni.
Na Jadranu će umjereno, na jugu i jako jugo okretati na sjeverozapadnjak i buru koji će navečer jačati.
Najviša dnevna temperatura između 1 i 6 na kopnu te od 6 do 11 °C na obali i otocima.
Foto: Pixabay & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...