U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
U unutrašnjosti promjenljivo oblačno uz povremene, većinom slabe oborine na granici kiše i snijega. Na Jadranu uglavnom suho i barem djelomice sunčano.
Puhat će slab i umjeren sjeverni i sjeverozapadni, u gorju i sjeveroistočni vjetar. Na Jadranu će sjeverozapadnjak već ujutro okretati na jaku buru i tramontanu koja će u drugom dijelu dana često imati olujne udare.
Najviša dnevna temperatura od 0 do 4, na Jadranu između 6 i 11 °C.
foto: Pixabay (ilustracija) & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...