U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
U unutrašnjosti većinom oblačno uz povremenu oborinu, većinom snijeg i susnježicu, poslijepodne ponegdje nakratko i kišu.
Na Jadranu promjenljiva naoblaka i rijetko malo kiše, uglavnom poslijepodne.
Vjetar slab do umjeren jugozapadni, poslijepodne u okretanju na zapadni i sjeverozapadni.
Na Jadranu će umjerena i jaka bura i sjeverni vjetar slabjeti te postupno okretati na sjeverozapadnjak.
Najviša dnevna temperatura zraka od 0 do 5, na Jadranu između 3 do 8 °C.
Foto: Pixabay & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...