U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Djelomice, na Jadranu i pretežno sunčano, vjetrovito i hladno. Brrrr.
Uz više oblaka povremeno će biti slabog snijega, češće u drugom dijelu dana.
Na Jadranu tek ponegdje može pasti malo kiše, a moguć je i snijeg, osobito podno Velebita i na otocima.
Na kopnu vjetar umjeren i jak sjeverni i sjeverozapadni, a na Jadranu će puhati sjeverni vjetar i bura, često s olujnim i ponegdje orkanskim udarima.
Najviša dnevna temperatura od 0 do 4, na Jadranu između 3 i 7 °C.
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...