U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
U unutrašnjosti umjereno i znatno oblačno u noći i ujutro ponegdje uz mogućnost slabih oborina na granici kiše i snijega. Na Jadranu djelomice sunčano.
Bit će vjetrovito s umjerenim i jakim sjevernim i sjeverozapadnim vjetrom, a na Jadranu s jakom, prema kraju dana mjestimice i olujnom burom.
Najniža jutarnja temperatura od -3 do 2, na Jadranu između 3 i 8, a najviša dnevna od 3 do 7, na Jadranu između 9 i 12 °C.
U novogodišnjoj noći malo do umjereno oblačno i uglavnom suho. Bit će vjetrovito s umjerenim i jakim sjevernim vjetrom na kopnu te jakom i olujnom burom na Jadranu. Temperatura zraka od -5 do 0, na Jadranu između 2 i 7 °C.
foto: Pexels (ilustracija) & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...