U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Novogodišnje odluke su sastavni dio ‘folklora’ uoči mijenjanja kalendara na zidu. U pravilu se one odnose na bolju i pravilniju ishranu, više vježbe, manje jela, prestanak pušenja, smanjenje i povrat dugova … Tradicija novogodišnjih odluka datira još iz babilonskih zapisa, a kada su stari Babilonci odlučivali redom kako će vratiti posuđene stvari i novac …
Ali, evo sada stvarne statistike i realizacije …
Studija Richarda Wiesmana s bristolskog sveučilišta pokazalo je ovo …
Od 3.000 ljudi, čak 88% će odustati od provedbe svojih odluka. Njih 52% je na početku bilo vrlo uvjereno uvjereno u provedbu. Od onih 12% koji su proveli svoje odluke, 22% muškaraca odluke je provelo zahvaljujući postavljanju manjih ciljeva, odnosno ciljeva raspoređenih kroz pravilne mjesečne ‘rate’.
A kod ekipe koja je odustala, stvari stoje ovako …
Njih 35% je odustalo priznajući kako ciljevi ionako nisu bili realni, čak 33% uopće nije pratilo napredak, a 23% je zaboravilo na odluke. Jedna osoba od 10 je kasnije smatrala da je odluka ionako previše donijela …
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...