U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Pretežno sunčano, u unutrašnjosti ponegdje uz umjerenu naoblaku, a ujutro i maglu.
Od sredine dana na kopnu i na sjevernom Jadranu postupan porast naoblake, a samo rijetko može biti i slabe oborine.
Vjetar u unutrašnjosti uglavnom slab, u istočnoj Hrvatskoj do umjeren sjeverozapadni. Na Jadranu umjerena, u Dalmaciji mjestimice i jaka bura i sjeverozapadnjak.
Najniža jutarnja temperatura zraka od -5 do 0, na Jadranu od 4 do 9, a najviša dnevna uglavnom od 3 do 8 na kopnu te od 11 do 16 °C na Jadranu.
foto: Pexels (ilustracija) & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...