U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
U povodu božićnih blagdana predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović uputila je prigodnu čestitku u kojoj poručuje kako svake godine s radošću iščekujemo Božić, blagdan čovjekoljublja, ljubavi i solidarnosti prema svojim bližnjima, ali i prema svim ljudima kao poseban izraz poštovanja Božje riječi – piše Nacionalniportal.hr, prenoseći Hina-u.
Vidjeti, razumjeti, poštivati i pomoći drugoga u njegovoj potrebi smisao je slavlja Isusova rođenja, blagdana svjetla, dobrote i mira, istaknula je predsjednica u božićnoj čestitici.
“Neka nas Božić potakne da budemo rastrošni u darivanju osjećaja, prijateljstva i zajedništva jer smo do sada mnogo puta naučili koliko zajedno možemo učiniti dobra za svoj narod i svoju Domovinu. Budimo rastrošni u darivanju dobrote i radosti, uvažavanja i tolerancije, budimo prekomjerni u promicanju pozitivnih vrijednosti koje nas osnažuju” napisala je predsjednica.
Pozvala je na proslavu Božića u bogatoj raznolikosti običaja, pjesmama i čestitkama, te u toplini obiteljskih i prijateljskih susreta.
Svim kršćanskim vjernicima u Domovini i iseljeništvu predsjednica je poželjela čestit Božić i obilje svakoga dobra u novoj, 2019. godini.
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...