U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Umjereno do pretežno oblačno uz mjestimičnu kišu, češću u gorju i Dalmaciji.
Poslijepodne sa sjevera prestanak kiše i razvedravanje.
Vjetar slab do umjeren jugozapadni, tijekom prijepodneva u okretanju na sjeverozapadni i sjeverni.
Na Jadranu će jugo slabjeti, a poslijepodne će zapuhati umjerena i jaka bura s olujnim udarima.
Jutarnja temperatura od 1 do 6, na Jadranu 7 do 13, a najviša dnevna od 8, 9 do 11, na Jadranu 10 do 15 °C.
Foto: Pixabay & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...