U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Novih 59 slučajeva zaraze zabilježeno je u Zagrebu u posljednja 24 sata, trenutno je 236 aktivnih slučajeva na području grada, izvijestio je u srijedu Nastavni zavod za javno zdravstvo dodajući da je jučer na Velesajmu cijepljeno 714 osoba.
Djelatnici Službe za epidemiologiju uspješno su kontaktirali 33 novooboljele osobe, a mjera samoizolacije izrečena je za 16 osoba.
Od 33 osobe, 11 osoba su kontakti od prije covid pozitivnih osoba, a devet je za sada negativne epidemiološke anamneze. Kod deset oboljelih osoba, moguća je izloženost zarazi u Istarskoj, Zadarskoj, Šibensko-kninskoj i Splitsko-dalmatinskoj županiji.
Za jednu osobu moguće mjesto izloženosti zarazi je sportsko događanje, jedna je osoba doputovala iz Italije, a druga iz Bosne i Hercegovine.
Od jučer je ozdravilo 25 osoba. U domovima za starije i nemoćne osobe i drugim ustanovama socijalne skrbi nema novooboljelih, kao ni u Karanteni Grada Zagreba.
Na cjepnom punktu Velesajam jučer je cijepljeno 714 osoba.
(Hina)
foto: unsplash
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...