U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Djelomice sunčano i toplije, ujutro na kopnu mjestimice uz maglu.
Poslijepodne porast naoblake, a navečer je na Jadranu i u gorskim predjelima moguće malo kiše.
Zapuhat će slab do umjeren jugozapadnjak, u gorju s jakim udarima, a na Jadranu će sjeverozapadnjak okretati na jugozapadnjak i jugo, koje će prema kraju dana jačati.
Najniža jutarnja temperatura zraka od -3 do 1, na Jadranu od 4 do 9, a najviša dnevna uglavnom od 8 do 12 na kopnu te između 11 i 16 °C na obali i otocima.
Foto: Pixabay &DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...