U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Temperatura raste, oborine se pojačavaju!? Umjereno do pretežno oblačno, mjestimice uz kišu te još toplije.
Kiša će biti češća na Jadranu i uz njega.
Vjetar slab i umjeren jugozapadni, na Jadranu i jugo.
Najniža jutarnja temperatura zraka u unutrašnjosti od 0 do 5, na Jadranu između 7 i 12, a najviša dnevna većinom od 8 do 12 na kopnu te od 10 do 15 °C na obali i otocima.
Foto: Pixabay & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...