U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Djelomice sunčano i toplije.
Uz povremeno više oblaka na Jadranu i predjelima uz njega mjestimice će pasti malo kiše, koja se prijepodne u gorskim predjelima može smrzavati u dodiru s hladnim tlom.
Ujutro u unutrašnjosti moguća magla.
Vjetar na kopnu slab do umjeren jugozapadni i jugoistočni, a na Jadranu jugo koje će na sjevernom dijelu okretati na jugozapadnjak.
Najniža jutarnja temperatura zraka od -5 do 0, a na Jadranu od 4 do 9 °C.
Najviša dnevna od 4 do 9 na kopnu te između 12 i 15 °C na Jadranu.
Foto: Pixabay & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...