U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Djelomice sunčano, poslijepodne uz promjenljivu naoblaku.
Ujutro na kopnu mjestimice magla, a u gorskoj Hrvatskoj moguće i slab snijeg.
Prema večeri samo rijetko duž obale može pasti malo kiše.
Vjetar uglavnom slab, na istoku zemlje do umjeren jugoistočni.
Na Jadranu će umjerena, još ujutro podno Velebita jaka bura, postupno slabjeti i poslijepodne okrenuti na istočnjak.
Bit će hladno uz najvišu dnevnu temperaturu između -2 i 2 na kopnu te od 8 do 13 °C na obali i otocima.
Foto: Pixabay & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...