U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Vrijeme danas: Umjereno i pretežno oblačno, ujutro na kopnu ponegdje s maglom.
Povremeno kiša, glavninom u drugom dijelu dana i to posebno na Jadranu i u krajevima uz Jadran.
Na sjevernom Jadranu i u gorju moguća je obilnija kiša. Vjetar slab i umjeren južni i jugoistočni, na Jadranu umjereno i jako jugo.
Najviša dnevna temperatura od 7 do 13, na Jadranu između 15 i 20 °C
foto: Pexels & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...