U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
U unutrašnjosti oblačno, mjestimice s maglom.
Ponegdje kiša, uglavnom slaba, ili rosulja.
Na Jadranu malo i umjereno, većinom na sjevernom dijelu ponegdje i pretežno oblačno uz mjestimice malo kiše.
Vjetar uglavnom slab, na Jadranu ponegdje umjeren sjeverozapadni i bura.
Najviša dnevna temperatura između 2 i 7, na Jadranu od 12 do 17 °C.
Foto: Pixabay & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...