U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Pretežno sunčano, u unutrašnjosti mjestimice uz promjenljivu naoblaku.
Ujutro uz rijeke i po kotlinama tek ponegdje magla i sumaglica, a moguć je i slab mraz.
Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni i sjeverni, na Jadranu umjerena i jaka bura, povremeno s olujnim udarima, osobito podno Velebita.
Najviša dnevna temperatura između 9 i 14, na Jadranu od 15 do 19 °C.
Foto: Pixabay & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...