62-godišnjakinja i 34-godišnjak osumnjičeni za sedam krađa!

Imali su i dogovore ...

  • Crna kronika
  • Objavljeno 15.05.2019
  • Piše: Antonela Verković

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 62-godišnjakinjom i 34-godišnjakom zbog osnova sumnje da su počinili sedam kaznenih djela „Krađa“.

Naime, sumnja se da su osumnjičeni, krajem travnja i početkom svibnja 2019. godine na području Peščenice, zajedno i po prethodnom dogovoru, počinili ukupno sedam krađa na štetu poduzeća iz Zagreba, na način da je osumnjičena dolazila u trgovinu, gdje je s prodajnih polica uzela više komada raznih artikala, a koje je stavljala u prodajna kolica. Potom je došla do blagajne na kojoj je radio osumnjičeni, gdje je na pokretnu traku stavila ranije odabrane artikle, a koje je osumnjičeni skenirao, a da pritom nije zaključio provođenje naplate artikala, već je izdavao račun samo za kupljenu vrećicu. Nakon što bi platila samo vrećicu, s artiklima bi se udaljila iz trgovine. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 13.600 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja posebno izvješće je dostavljeno Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu – izvijestili su iz PU zagrebačke.

FOTO: Pixabay ilustracija

Tagovi: krađa, osumnjičeni, peščenica, policija, svibanj,

Više iz kategorije