19. Dan ružičaste vrpce na Cvjetnom trgu obilježila i Ivana Vida

Ponosni smo što je supruga našeg Vatrenog obilježila i podržala ovu veoma važnu kampanju... Sudeći po Instagramu, dobro se i zabavila na zagrebačkoj 'špici' koja joj odlično pristaje!

  • Zagreb
  • Objavljeno 06.10.2018
  • Piše: Alan Srčnik

Kako piše Nacionalni portal, povodom 19. Dana ružičaste vrpce se u subotu u Zagrebu obilježava sjećanje na sve umrle od raka dojke.

Povorka sjećanja na umrle žrtve raka dojke i one koje se bore s tom zloćudnom bolesti od Trga Republike Hrvatske krenula je Masarykovom ulicom prema Trgu Petra Preradovića, gdje se do 14 sati održavao prigodni program uz puštanje ružičastih balona, a u sklopu manifestacije provodi se i kampanja ‘Darujmo ružičasti život’, čiji je cilj prikupiti novac za intra-operativno zračenje.

Manifestaciju organizira Hrvatski forum protiv raka dojke Europa Donna.

Navedeni događaj obilježila je i supruga našeg ‘Vatrenog’ Domagoja Vide – Ivana. Fotografije sa Cvjetnog trga podijelila je na svom Instagram profilu, ujedno se zahvalivši udruzi ‘Europa Donna’.

Ponosni smo što je i ona, kao i svi brojni drugi Hrvati, obilježila ovu kampanju koju je izuzetno važno osvijestiti svim ženama ne samo u Hrvatskoj nego i diljem svijeta!

Ujedno, sudeći po Instagramu, Ivana se i dobro zabavila na zagrebačkoj ‘špici’ koja joj odlično i pristaje! I sama je napisala ‘volim ovaj grad’.

ivana vida

ivana vida

Tagovi: cvjetni trg, dan ružičaste vrpce, ivana vida, rak dojke,

Više iz kategorije