10,2 milijuna kuna za komunalnu infrastrukturu!

Opći cilj je između ostalog poticanje dugoročno održivog i teritorijalno uravnoteženog razvoja prometne infrastrukture, vodoopskrbe i zbrinjavanja otpadnih voda te razvoj sustava gospodarenja otpadom ...

  • Gospodarstvo
  • Objavljeno 26.03.2019
  • Piše: Antonela Verković

Zagrebačka županija uputila je javni poziv gradovima i općinama na svom području za dodjelu 10,2 milijuna kuna bespovratnih sredstava za financiranje/sufinanciranje izgradnje i održavanje objekata i uređaja komunalne infrastrukture u 2019. godini. Javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 30. studenoga 2019. godine – izvijestili su sa službenih stranica Zagrebačke županije.

Opći cilj programa izgradnje i održavanja objekata i uređaja komunalne infrastrukture je poticanje dugoročno održivog i teritorijalno uravnoteženog razvoja prometne infrastrukture, vodoopskrbe i zbrinjavanja otpadnih voda te razvoj cjelovitog sustava gospodarenja otpadom. Zagrebačka županija sudjelovat će u sufinanciranju prijavljenog programa/projekata s najviše do 1.000.000 kuna.

Prijava na natječaj vrši se elektronski, putem sustava ePrijave koji je dostupan na poveznici www.eprijave.hr na način da se ispuni odgovarajući obrazac i učita propisana dokumentacija (skenirani dokumenti/formati pdf i jpg) u sustav za prijavu projekata. Nakon završetka ePrijave potrebno je ispisati prijavni obrazac, potpisati ga i ovjeriti te poslati u roku od 7 dana od dana ePrijave, (bez već priložene propisane dokumentacije), preporučenom poštom na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za promet i komunalnu infrastrukturu Ulica grada Vukovara 72/V, 10000 Zagreb s naznakom „Prijava na Javni poziv za prijavu Programa/Projekta za financiranje/sufinanciranje izgradnje i održavanja objekata i uređaja komunalne infrastrukture u jedinicama lokalne samouprave na području Zagrebačke županije u 2019. godini“.

Tekst javnog poziva i upute za prijavitelje nalaze se ovdje, a više informacija može se dobiti na broj telefona 01/6311-685.

FOTO: Pixabay

Tagovi: komunalno, otpad, prijava, projekti, voda, zagreb, zagrebačka županija,

Više iz kategorije